Back To School

SamenLachen Groningen is een organisatie die uitjes voor kinderen organiseert bij wie dit door hun thuissituatie niet mogelijk is. In samenwerking met hen hebben wij de Back To School inzamelactie opgesteld!

Doordat de basisscholen weer open gingen, hebben wij scholen benaderd om spullen te doneren. Zodat de kinderen weer leuke nieuwe spullen hebben en kunnen gebruiken en een lach op hun gezicht te toveren.

Bij de eerste basisschool hebben wij vier tassen vol met broodtrommels, schooltassen en ondergoed gedoneerd.

Vervolgens zijn wij bij een groep 8 klas in Beijum geweest. De leerlingen hebben allemaal een rugzak gekregen voor de middelbare school!

Vervolgens zijn wij bij basisschool de Kleine Wereld langsgegaan, hier hebben wij 200 gymtassen uitgedeeld die zijn bedrukt met het logo van de school. Zo kunnen de kinderen met een leuke tas naar het gymlokaal lopen.

Tenslotte zijn wij bij de laatste basisschool samen met fietsenmaker Alex geweest. Hij heeft hier meerdere fietsen gerepareerd. De banden zijn geplakt, de remmen zijn gemaakt en iedereen heeft veilig weer een voor- en achterlicht!

https://samenlachen.nl