Stichting Move

Stichting Move laat kinderen ontdekken welke mogelijkheden zij hebben in de maatschappij. Studenten worden gekoppeld aan kinderen van een basisschool in een minderbedeelde wijk. In een kortlopend project leren ze elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren. Studenten helpen de kinderen deze plannen te realiseren en geven zo samen met de kinderen hun buurt een boost.

Lijkt het jou leuk om samen met een paar andere studenten deze kinderen te helpen om een leuk project voor hun wijk op te zetten? Meld je dan nu aan!


Momenteel is V.I.A. in samenwerking met Stichting Move bezig met het organiseren van een padeltoernooi. Al reeds 70 enthousaiste leden hebben zich aangemeld. Dit evenement staat in teken van 'studenten voor gelijke kansen'. Het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan de actie en met externe projecten rondom het evenement, proberen we zo veel mogelijk geld op te halen voor de stichting! Het belooft een sportieve, gezellige en goede middag te worden. Heb je geen ervaring met padel, wordt het ook zeker aangeraden om te komen!